Банкеръ Daily

Пари и пазари

Връчват годишните награди за принос в развитието на туризма

На 15 февруари в рамките на Международното изложение ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2018 ще бъдат връчени Годишните награди за принос в развитието на туризма.

Освен отличия за атрактивно представяне на изложението, тази година ще бъдат откроени най-добрият  туроператор за входящ туризъм и туроператорът на годината за изходящ туризъм.

За първи път ще бъде награден най-добрият иновационен проект, реализиран в областта на туризма. В тази категория ще бъдат отличени усилията на туристически компании, общини и сдружения за внедряване на съвременни подходи и технологии за обслужване на туристи, както и професионалисти, работили над създаването на иновативни концепции, технически и технологични решения, нови видове услуги и софтуер.

Специална награда ще бъде присъдена на благотворителен проект в областта на туризма, реализиран през 2017 година. Журито ще присъди награда за успешно реализиран екологичен проект или инвестиция, свързана с подобряването на околната среда, както и награди  за провеждане на последователна политика за развитие на българска туристическа дестинация, за популяризиране на отделен район, населено място или България като туристическа дестинация и за ефективен дигитален маркетинг в областта на туризма.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във