Банкеръ Daily

Пари и пазари

Споделеният център за услуги на "Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани" в София с ново ръководство

Оя Гюр поема ръководството на Споделения център за услуги на "Кока-Кола ХБК". Снимка: пресцентър на "Кока-Кола ХБК".

Споделеният център за услуги на "Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани" в София има ново ръководство в лицето на Оя Гюр. На новата си позиция като директор Shared Services Transition Гюр ще отговаря за оптимизирането на процесите и работата на компанията, както и за предоставянето на най-добрите услуги за доставчици и клиенти за всички дружества на "Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани", съобщават от компанията.

Оя Гюр ще ръководи над 600 професионалисти, които извършват финансови и счетоводни дейности, подпомагат администрирането на процеси в сферата на човешките ресурси и осъществяват управлението на бизнес данните за "Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани", която оперира в 28 държави. "Щастлива съм, че ставам част от голямото семейство на "Кока-Кола Хеленик" в България. Тук компанията има уникално присъствие, предлагайки разнообразие от възможности за кариерно развитие в различни професионални области - от продажби, маркетинг и снабдяване до финанси, счетоводство, човешки ресурси и информационни технологии. Нашата компания е признат източник на таланти за групата "Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани" и аз ще продължа да подкрепям растежа и развитието на нашите професионалисти", подчерта Гюр.

През 1996 г. Оя Гюр става част от системата на "Кока-Кола" и оттогава заема различни длъжности, включително финансов директор и директор "Връзки с инвеститорите" в "Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани". Новият ръководител на споделения център за услуги притежава над 20-годишен опит в сферата на бързооборотните потребителски стоки и стаж като финансов директор и финансов мениджър на водещи компании на пазара в областта на банковото дело, финансите и селското стопанство.

"Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани" е бутилиращ партньор за търговските марки на The Coca-Cola Company. Тя започва дейността си в България през 1992 г. и оттогава е един от водещите инвеститори в местната икономика. Компанията купува концентратите и сиропите за производството на напитките по споразумение за франчайзинг с The Coca-Cola Company и отговаря за продажбата на продуктите, отношенията с клиенти и доставчици, реализирането на промоции и дистрибуцията на продуктите. В България са разположени центровете за споделени услуги за всички страни в групата на "Кока-Кола Хеленик".

Facebook logo
Бъдете с нас и във