Банкеръ Daily

Пари и пазари

Специална онлайн промоция на избрани устройства Xiaomi от VIVACOM

От днес - 16 юни, до края на месеца VIVACOM предлага избрани устройства Xiaomi с намаление до 100 лв., които могат да бъдат открити в онлайн магазина на телекома. Моделите имат различно предназначение и са от разнообразни ценови категории, но задоволяват нуждите на цялото семейство.

Сред смартфоните с намаление са впечатляващите Xiaomi Mi Note 10 и Mi Note 10 lite, идващи със спортна смарт гривна Mi Band 3 и забележителните Mi 10 и Mi 10 Pro в комплект с безжичните слушалки Mi True Wireless.

В промоцията са включени и устройства за забавление като безжичната колона Xiaomi Mi BLUETHOOTH, bluethooth селфи стика Xiaomi Mi и спортната смарт гривна  Xiaomi Mi Band 4 със сменяема каишка.

С отстъпки са и няколко предложения за дома като пречиствателят за въздух Xiaomi Mi 2S, многофункционалната отвертка Xiaomi Mi X WIHA, видеокамерата Xiaomi Mi HOME SECURITY 360, влагомерът и термометър в едно Xiaomi Mi и други.  

Конкретно отвертката се предлага с удобен преносим комплект инструменти от 25 части в компактна алуминиева кутия, като всички накрайници се прикрепят към нея с магнит.

Mi Home Security Camera 360 на Xiaomi пък е бюджетно решение за видеонаблюдение, което предоставя сигурност и комфорт. Камерата се свързва безжично с Wi-Fi  и освен непрестанно наблюдение на дома изпраща нотификации, когато засече движение.

С намаление е и електрическият скутер Xiaomi Mi М365 в комплект с каска, а от утре (17 юни) и роботът прахосмукачка Xiaomi Mi ROBOT С МОП, който улеснява почистването на дома.

Всички устройства Xiаоmi с отстъпки до 100 лв. могат да бъдат открити тук.

Facebook logo
Бъдете с нас и във