Банкеръ Daily

Пари и пазари

Слави представи първия прототип на иновативен криптобанкомат

Устройството получи 5 награди, включително „Международни награди за успех в областта на информационните технологии“ от Forbes, Монако.

Проектът „Слави“ представя първия прототип на иновативен криптобанкомат. За иновотивното си решение получи 5 награди, включително „Международни награди за успех в областта на информационните технологии“ от Forbes, Monaco, съобщават от PRofile interantional.
„Слави Финанс“ представиха своя иновативен криптобанкомат на „Конгреса от висок клас по икономическа дипломация” в Монако, който беше част от  „Международните награди за успех в областта на информационните технологии“ от ForbesMonaco. Световни знаменитости и милиардери, както и местни личности, присъстваха на церемонията, която признава изключителната работа на иновативни, въображаеми и визионерски предприемачи в крипто индустрията.
Основателят на проекта „Слави“, базиран на блокчейн - Слави Кючуков, представи иновативния криптобанкомат на „Конгреса от висок клас по икономическа дипломация” в Монако между 16-19 май. Това знаково събитие привлече множество участници от различни страни, включително членове на правителството, представители на дипломатически мисии, бизнесмени и инвеститори от присъстващите страни.
Slavi Finance е иновативно FinTech решение, базирано на блокчейн и изкуствен интелект, основано на WEB 3.0, което позволява на фирми, банки и частни лица да имат възможността леко и просто да преминат към крипто и съгласувателенначин на живот.
Слави Крипто Банка предоставя много функции, като банкиране, съгласуване при конвертиране на криптовалута, банкомати, финансови преводи, плащания, кредитни линии и много други услуги. Постоянно се актуализират и въвеждат стабилните обменни курсове, криптовалутите и съгласуваните ликвидности, опциите за обслужване на клиенти и голям брой други иновации.

Сред предимства на Слави Крипто банкомат, са моментално отпечатване на 7 различни вида карти, многоезична поддръжка 24/7 и плащане с банкови карти в криптовалута и съгласувани активи в цял свят.
FinTech решението дава по-бързи възможности за покупка на криптовалута отколкото на регулираната борса, която изисква от потребителите да преминат проверка и да предоставят пълен пакет документи. Това е система за управление на попълване на EMV карти като осигурява достъп до приложения на трети страни, включително Web 3 приложения.
Със „Слави Финанс“ имате остъп до 5000 криптовалути в 30-те ТОП блокчейна чрез Slavi Dapp, моментална обмяна и теглене в повече от 40 различни местни валути и
незабавно предоставяне на банкови карти чрез сканиране на пръстови отпечатъци и лична карта, както и възможност за закупуване на редки NFT токени за съгласуване чрез „Слави Финанс“.
Това решение дава опции за покупка на криптовалута за местни валути с минимални комисионни в целия свят, автоматизирана система за известяване чрез имейл и SMS с управлявана матрица за ескалация и незабавно KYC и издаване на карти на нови членове.
Сред другите предимства може да се посочат подмяната на изтекла, изгубена или открадната карта в реално време и моментално издаване на маркови дебитни и кредитни карти „Слави“.
„Слави Финанс“  е система за проследяване на активи/управление на наличностите, като проверката за използване на банкомат отнема само няколко минути.
Иновативното решение дава опции за покупка на криптовалута за съответни пари в брой, както и оперативен лимит от 5 милиона щатски долара за частни лица.
Slavi е първото крос-верижно децентрализирано супер дигитално приложение (SuperDApp) с 30+ блокчейна и достъп с едно щракване до Web 3.0, Play2Earn и NFT услуги. „Слави“ поддържа повечето популярни блокчейн протоколи (Интелигентна верига на Binance (Binance SmartChain), Polkadot, Solana, Bitcoin, Litecoin, Dash, Ethereum, Tron, Polygon и други) и проектът се разраства все по-бързо. Портфейлът „Слави“ вече е в Хранилището с приложения (App Store).
Провеждането на „Конгреса от висок клас по икономическа дипломация” в Монако беше организирано от Международния съюз на двустранните търговско-промишлени камари на Обединените арабски емирства, допълват още от PRofile interantional.

 

Още по темата в статията на БАНКЕРЪ

Българин прави глобален пробив в управлението на крипто активи

Facebook logo
Бъдете с нас и във