Банкеръ Daily

Пари и пазари

Rice UP! с поредна оценка от професионалисти и потребители

Производителят на здравословните снаксове спечели две престижни награди. Чипсът от кафяв пълнозърнест ориз Rice UP! се отличи като най-добър нов хранителен продукт в Progressive awards 2019 и беше отличен с приз за иновации в класацията „Продукт на годината“, в категория „здравословен чипс“, определян от потребителите*

„Горди сме, че нашите продукти, които са вече много високо оценени в над 55 държави получиха най-високата оценка от потребители и професионалисти от бранша и в България“ – сподели Мая Герасимова, директор Маркетинг и продажби.

Двете награди са голям успех за българската компания, но не и изненада. Още през 2017 година здравословният чипс със суперсемена “RICE UP!” беше финалист в два конкурса за иновация не къде да е, а точно в континента на ориза – Азия, на световните  изложения – SIAL Jakarta в Индонезия и SIAL MIDDLE EAST в Абу Даби – Обединени Арабски емирства.

Иновативният продукт Rice UP!

Rice UP!  е винаги в крак с тенденциите в храненето. Натурални съставки, без глутен, без пържене, и то веган – здравословни предложения, които доставят искрено удоволствие за сетивата. Именно иновациите са ключов момент в разработването на марката, която променя културата на хранене и прави снаксовете не само изключително вкусни, но и здравословни. Rice UP! е единственият оризов чипс на пазара, който се прави от цели зърна пълнозърнест ориз. По този начин здравословните ползи са съхранени в най-голяма степен и това поставя снакса в челните места за най-добър нов продукт в хранителния сектор и  най-иновативен продукт.

Познаването на потребителите носи успехи

Водещ фактор е и удовлетворението на потребителските желания. Богатата гама на продуктите се дължи именно на познаването на потребителите и цели да задоволи дори най-претенциозните вкусове. От компанията са категорични, че колкото повече хората се интересуват от здравословния начин на живот, толкова повече здравословни и вкусни алтернативи ще предлага пазарът, за да може да отговори на техните нужди. Нещо, което Rice UP! прави вече почти 3 години и то изключително успешно.

Предизвикателствата водят до нови хоризонти

Предизвикателствата на пазара са значими, но от компания са уверени, че правиш ли нещо полезно и здравословно и то се продава с такъв успех, това дава още повече енергия, вдъхновение и ентусиазъм за нови продукти и иновативна комуникация.

Facebook logo
Бъдете с нас и във