Банкеръ Daily

Пари и пазари

Pokémon създаде игра, в която играете докато спите

По време на събитие, наречено "предварителен преглед на бъдещето на Pokémon", компанията Pokémon разкри нова облачна услуга и план за превръщане на съня в забавление. През 2020 г. ще се появи на пазара нова игра, наречена Pokémon Sleep, при която сънят ще се отразява на геймплея.

Според Pokémon, целта на иновацията е да даде на играчите причина да бъдат радостни, че се събуждат сутрин, информира The Verge. Компанията си партнира с Nintendo във връзка с ново устройство за проследяване на съня, наречено Pokémon Go Plus +, което ще се свърже с популярната мобилна игра, която ще получава актуализации на геймплея, проектирани от съня и почивката.

Новата облачната услуга, която презентираха от компанията, се нарича Pokémon Home и позволява на потребителите да събират всичките си заловени чудовища от различни игри на едно място. В началото на 2020 г. ще бъде налична за iOS, Android и Switch и ще се свърже с широк спектър от съвременни покемонови заглавия, включително Pokémon Go, Pokémon Let's Go, предстоящия Sword и Shield, както и предишната 3DS облачна платформа Pokémon Bank. Ще може да се използва не само за управлението на уловените покемони, но и при пазаруване.

Също така по време на събитието беше разкрита нова версия на Detective Pikachu, играта Nintendo 3DS. "Детайлите на тази игра са все още загадка", заявяват от компанията. Междувременно, франчайзът се разширява и в Китай с първото си официално издание в страната - нова версия на безплатната игра RPG Pokémon Quest в партньорство с китайския интернет гигант Netease. Следващата мобилна игра от поредицата, създадена в партньорство с DeNA, се нарича Pokémon Masters и ще включва много от най-забележителните треньори, включени в миналите мачове на покемоните.

Facebook logo
Бъдете с нас и във