Банкеръ Daily

Пари и пазари

Код Оранжево е официалният профил на VIVACOM в Instagram

Днес става ясно кой стои зад Instagram профила @kodoranjevo. В продължение на 10 дни профилът събра десетки последователи, които харесаха забавното намигване към песента “Оранжево небето” през обектива на Webcafe, GoGuide, известните фотографи Ясен Савов и Иван Шишиев, както и на талантливия илюстратор Точка Илиева.

Оранжевият код ще остане в сила и след като профилът вече официално се преименува на @vivacombg, като последователите му ще могат да участват в различни предизвикателства, свързани с отключване на въображението и вкарването на “най-свежия” цвят от пантона в творчески визии.

Първата игра започва още днес, а потребителите в Instagram ще имат задачата да публикуват свой кадър с оранжев елемент на фокус, като отбележат @vivacombg и използват #kodoranjevo. В продължение на три поредни седмици, жури – в лицето на Шишиев, Точка и GoGuide ще избират от тагнатите снимки, които да бъдат публикувани в официалния Instagram профил на компанията. Всяка от седмиците авторът на най-сполучливата снимка ще спечели култовия със своята камера телефон Nokia 8, който да го вдъхнови за още по-силни кадри.

С новия си профил в една от най-активните социални мрежи, VIVACOM търси пряк диалог с активната млада аудитория в страната. Ангажиментът към новото поколение на България е фокус в дейността на VIVACOM, който подкрепя големи социално-отговорни проекти, свързани с дигитално образование, поощряване на четене и българска история.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във