Банкеръ Daily

Пари и пазари

Интерактивната телевизия от VIVACOM е с нов интерфейс и нови функционалности

Интерактивната телевизия от VIVАCOM е с нов облик и функционалности. Част от тях са възможността за създаване на лични профили, препоръки на базата на предпочитанията на всеки потребител и персонализирана подредба на съдържанието. IPTV вече ще предоставя допълнителна информация за футболните мачове в реално време директно на екрана без да се прекъсва излъчването, а търсенето на предавания и филми е улеснено с нова, по-удобна клавиатура.

IPTV ще посреща потребителите с нова заглавна страница - „За мен“ или My TV, която включва персонализирано съдържание и препоръки за филми и предавания, подбрани за конкретния потребител на базата на минали гледания. Секцията съдържа различни категории – ТОП канали, Любими филми/канали, Популярни сега и Продължи гледането. Добавена е и информационна страница при избиране на предаване от Програма, My TV, Видеотека или след Търсене, от която то може да се пусне отначало, да се добави напомняне за бъдещо излъчване, а при сериалите да се видят предстоящите епизоди и препоръки за подобни предавания.

Нова функционалност специално за любителите на футбола са спортните данни, които дават информация за първенството, отборите и мачовете в реално време, както и най-важните моменти от тях.

Всички нови абонати на интерактивна телевизия от VIVACOM могат да се възползват от оферта с над 200 канала, 50+ от които в HD качество, в пакет с 300 Mbps високоскоростен оптичен интернет на цена от 28.85 лв. на месец и да получат достъп до обновения интерфейс.

Настоящите клиенти на интерактивна телевизия от VIVACOM могат лесно да преминат към обновения интерфейс, без да дължат допълнително заплащане,  в няколко лесни стъпки, които могат да бъдат открити в следното видео: https://youtu.be/ozD43GOXfoA

Повече информация за телевизионните услуги на VIVACOM може да видите тук: www.vivacom.bg/tv   

Facebook logo
Бъдете с нас и във