Банкеръ Daily

Пари и пазари

Има смисъл да планираш нов дом точно сега

Да създадеш собствен дом е амбициозен, но и вълнуващ проект. Успехът му до голяма степен зависи от партньорите, с които се впускаме в това начинание.

ЧОВЕКЪТ ДО ТЕБ

Най-важен, разбира се, е партньорът ни в живота. С него за кратък срок вземаме куп решения, така че да създадем най-доброто настояще и бъдеще за себе си, да си осигурим мечтания дом - място, където да се завръщаме с радост, да отгледаме децата си, да се развиваме и подкрепяме. Покупката на жилище e свързана с много въпроси – кой е най-подходящият квартал, колко голямо жилище ни трябва, с какво изложение да е балконът и колко важна е гледката от детската стая. Можеш да се посветиш спокойно на тези въпроси, когато си направил първия и най-важен избор – кой ще е твоят финансов партньор.

БАНКАТА ДО ТЕБ

Да, твоята банка ще се превърне в твоя най-ценен съмишленик, щом вземеш решението за нов дом. Предстои ти да сте заедно 10, 20 или дори 30 години и затова трябва да я избереш внимателно. Освен това  - решаващата първа стъпка е да откриеш най-добрата оферта за теб – тази, която ще ти осигури целия комфорт, от който имаш нужда, за да планираш бъдещето си. Независимо колко време ще отделиш да проучваш пазара, всичко ще се сведе до един основен критерий –  сигурност. И тогава отговорът ще бъде очевиден.

ЕДИН РАЗЛИЧЕН ЖИЛИЩЕН КРЕДИТ

Откликвайки на потребностите от сигурност и спокойствие на хората, които вземат решение да създадат свой дом, Пощенска банка създаде иновативен продукт „Супер жилищен кредит“. Това е единственият в страната жилищен кредит с фиксирана лихва за целия период от 30 ггодини. Накратко, това значи, че знаем размера на всяка месечна вноска, защото той няма да се промени, независимо от колебанията на пазара. Можем да планираме разходите си и да управляваме семейния си бюджет за години напред, защото при 30-годишен кредит размерът на лихвата е фиксиран чак до 2050 година.

ВАЖНИ СА НАШИТЕ ПОТРЕБНОСТИ

„Супер жилищен кредит“ позволява сами да избираме за какъв период да вземем кредита: 10, 15, 20, 25 или 30 години. Може да се комбинира с опцията „Флекси“ за гъвкаво управление на месечните вноски, можем временно да намалим или увеличим размера им в зависимост от текущите си разходи и финансова ситуация. Също така можем да го използваме за покупка, ремонт, строителство или довършителни дейности по жилище, както и за рефинансиране на съществуващ жилищен кредит.

ГОТОВИ? СЕГА Е МОМЕНТЪТ ДА ДЕЙСТВАМЕ

До края на юли можем да се възползваме от специални промоционални условия на „Супер жилищен кредит“. Експертите на Пощенска банка ще ни съдействат, дори без да посещаваме банков офис, чрез най-новата дигитална услуга – live chat консултация за жилищен кредит през безплатната мобилна апликация ЕВА Postbank. От удобно за нас място, банковите експерти ще ни ориентират за целия процес по кандидатстване и усвояване на кредита. С услугата за експресно разглеждане можем да получим становището по искане на кредит само за 8 работни часа.

Повече информация за „Супер жилищен кредит“ и за възможностите за жилищно кредитиране, които Пощенска банка предлага, можем да научим на www.postbank.bg, в специализираните центрове за жилищно кредитиране и офисите на банката, чрез безплатна видео консултация по Skype или по телефон на кратък номер *7224.

Facebook logo
Бъдете с нас и във