Банкеръ Daily

Пари и пазари

Глобален лидер в аутсорсинга отваря офис в Пловдив

Екипът на "Модис".

Глобален лидер в аутсорсинга ще открие офис в Пловдив след по-малко от месец. Компанията "Модис" предоставя професионални решения в областите на ИТ, инженеринга и природните науки. Тя има повече от 20 години опит и е един от лидерите на пазара в Европа, Северна Америка, Азия и Австралия.

Организацията започва своята дейност у нас през 2005 г. под името Ajilon Bulgaria, като се преименувана по-късно на Adecco. След 13 години и редица успешни проекти се взима решение за създаването на "Модис", която е част от Adecco Group, и позиционирането й в сектора на ИТ услугите по управление и поддръжка. Екипът в България вече наброява над 1400 души и се предвижда наемането на още хора през тази и следващата година.  

Напоследък Пловдив се утвърди като един от градовете в България с най-благоприятен бизнес климат, предпочитано място за инвестиции и много възможности за развитие. Потенциалът му не остава незабелязан и редица международни фирми вече инвестират в свой бизнес там.

„Като един от водещите работодатели в България, отлично осъзнаваме предимствата за развитието на компанията ни в Пловдив. Залагаме на дългосрочна визия за растеж с акцент върху ИТ аутсорсинг бизнеса. Планираме тясна съвместна работа с висшите учебни заведения и гимназиите, профилирани в изучаването на чужди езици и ИТ, за да бъдат предоставени на завършващите възможности за развитие в рамките на престижна международна организация“, заяви eдин от мениджърите на "Модис" България Борис Сарабеев.

 

 

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във