Банкеръ Daily

Пари и пазари

Disney забранява пушенето в тематичните си паркове в САЩ

От 1 май 2019 г. Disney забранява пушенето в тематичните си паркове в Калифорния и Флорида, информира CNBC.

Зоните за пушене ще бъдат премахнати от всички паркове на Walt Disney World и Disneyland, както и от водните паркове и ESPN Wide World of Sports Complex, според уебсайта на парковете на Disney. Предвидено е да има налични зони за пушене достъпни единствено извън входовете на тези паркове.

"Докато разширяваме нашите предложения, ние ще продължим да предприемаме стъпки за подобряване на преживяването на гостите като ги направим възможно най-приятно за всеки един посетител", заяви Disney в изявление.

В допълнение, Disney също е променила своите насоки за това какви видове и размери на количките са разрешени в парка. Детските колички, по-широки от 31 инча или по-дълги от 52 инча, няма да бъдат допускани в парка. Компанията също така забранява вагоните за колички.

Тези промени се въвеждат по време, по което Disney се подготвя да открие нова тематична Star Wars зона в Калифорния на 31 март. Очаква се мястото да привлече огромни тълпи, а премахването на зоните за пушене ще помогне за намаляване на задръстванията в парка.

Новите земи в Орландо и Анахайм са разположени на нова планета, наречена Batuu. Това е процъфтяващо пристанище, изпълнено с нелоялни търговци, дроиди и уникални извънземни видове. Посетителите ще могат да пилотират Millennium Falcon и да участват в битка между Първия ред и Съпротивата в две нови алеи.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във