Банкеръ Daily

Пари и пазари

Българска компания влиза в обучителна програма на "УниКредит" и Лондонската фондова борса

Още две компании се присъединяват към международната мрежа на инициативата ELITE, благодарение на съвместната обучителна програма на "УниКредит" и Лондонската фондова борса - UniCredit CEE Lounge, съобщиха от кредитната институция. UniCredit CEE Lounge е част от ELITE, международна платформа за бизнес подпомагане и набиране на капитал на Лондонската фондова борса и се фокусира върху обещаващи компании с цел ускоряване на растежа им.

Сред новите компании отново има български представител - ASIGEST - I&G BROKERS.

Българските компании са сред най-активните в програмата. Досега 13 компании (вкл. ASIGEST) са се включили в UniCredit CEE Lounge. Общият брой на компаниите от Централна и Източна Европа пък е 60, идващи от единадесет страни. Другият участник в настоящето издание е TERMOVENT от Сърбия.

Освен това, в резултат от специалното сътрудничество между "УниКредит Унгария" и фондовата борса в Будапеща, четири нови компании от тази страна се присъединяват към това издание: <!--[if--><!--[endif]-->CORECOMME SI, <!--[if--><!--[endif]-->SOMOGYI, <!--![endif]--><!--![if--><!-- --><!--[if--><!--[endif]-->VIA BERAUTO и <!--![endif]--><!--![if--><!-- --><!--[if--><!--[endif]-->GSV.<!--![endif]--><!--![if-->

От своето начало през 2012 г. до днес ELITE е подпомогнала повече от 1100 международни компании. Това е платформа и система, която подпомага амбициозни частни компании да растат, като им предлага достъп до образование, бизнес подпомагане и пряк контакт с международната финансова и консултантска общност. Управленските екипи получават напътствия за това как най-добре да проследяват своето развитие, как да достъпват най-подходящото финансиране за техните потребности, било то частен капитал, рисков капитал, или облигационни или капиталови пазари и получават съвети за изграждането на техния профил и обхват. Услугите на ELITE са предвидени да отговорят на индивидуалните потребности на всяка компания, избрана за UniCredit CEE Lounge, а "УниКредит" се включва в тях с обучителни модули и ръководство, както и като предоставя достъп до своите собствени индивидуални услуги за подпомагане на малки и средни предприятия.

<!--![endif]--><!--![if--><!--![endif]--><!--![if--><!--![endif]--><!--![if--><!--![endif]--><!--![if-->

Facebook logo
Бъдете с нас и във