Банкеръ Daily

Пари и пазари

Bulgaria Air пуска нови полети в партньорство с Air Italy

Bulgaria Air и Air Italy вече предлагат нови съвместни полети до едни от най-екзотичните дестинации в света. Благодарение на новото партньорство между двете авиокомпании, пътниците на Bulgaria Air ще могат да пътуват до Малдивите, Занзибар, Момбаса и канарския остров Тенерифе. 

Полетите ще се изпълняват с прекачване в Милано от 27 октомври 2019 г., съобщи авиокомпанията. За Малдивските острови, кацането ще бъде в столицата Мале, а цените за двупосочен билет започват от 568 евро. Bulgaria Air и Air Italy ще предлагат полет до една от най-търсените екзотични дестинации - остров Занзибар, известен с великолепните си бели плажове, тюркоазени води, сочни тропически плодове и гостоприемството на местните с билети, започващи от 721 евро.

Друга нова дестинация, която вече е по-достъпна с партньорството, е Момбаса в Кения. Това е вторият най-голям град в източноафриканската държава и цените на двупосочните билети за него започват от 718 евро. На атрактивни цени са и полетите до един от най-известните вулканични острови на Канарите, Тенерифе, на цена от 331 евро за двупосочен билет, с прекачване в Милано.

Facebook logo
Бъдете с нас и във