Банкеръ Weekly

Пари и пазари

Обществени поръчки


РВД търси застраховател


Държавното предприятие “Ръководство на въздушното движение” ще раздвижи сериозно пазара на застрахователни услуги у нас. За сключването на тригодишна групова застраховка “Живот” за 1095 служители и “Окончателна загуба на свидетелство за медицинска годност на застраховано лице в резултат на наложено медицинско ограничение с експертно решение на КАМО “негоден” за 280 лицензирани ръководители на полети и летци бордни оператори, са предвидени 2 088 000 лева. Оферти за цена на полиците ще се приемат до 2 декември в синята сграда до “Летище София”.


Външно се преоборудва с компютри


Близо 420 хил. лв. е приготвило Министерството на външните работи за покупката на ново компютърно оборудване. Става въпрос за 150 броя компютърни работни станции, за 75 принтера, два сървъра за бази данни, осем за приложения и един брой модулен сървър - пълна конфигурация с 24 ядра. Предложения за изпълнение на поръчката ще могат да се подават до 8 декември. Но кандидатите трябва да имат предвид, че е необходимо устройствата да бъдат доставени за срок от 40 дни.


ВСС поръчва календари


Обществена поръчка за изработването на различни рекламни материали е обявил Висшият съдебен съвет. Магистратите ще дадат 15 600 лв. за осигуряването на 1500 бр. висящи календари за 2015 г., 300 настолни календари, сто бележника с формат А5 и още 200 с големина А6, както и 300 цветни плика с дръжка. Документи за участие в надпреварата ще се приемат до 25 ноември.

Facebook logo
Бъдете с нас и във