Банкеръ Weekly

Пари и пазари

Обществени поръчки

Правят платформа за е-обучение

Дирекция "Информационни и комуникационни технологии" в Министерството на образованието и науката е обявила поръчка за доставка, внедряване и поддръжка на платформа за електронно обучение в системата на училищната у нас. Пресметнато е, че тя ще струва над 8.6 млн. лева. Изискването е тя да бъде въведена в експлоатация 39 месеца след подписването на договор с изпълнителя. Заявления за участие в надпреварата ще се приемат до 23 май.


 


Нова доза рекламни материали от Адемов

Точно 600 хил. лв. е приготвил социалният министър Хасан Адемов за изработка и доставка на печатни информационни и рекламни материали за популяризиране на оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". Става въпрос за брошури, за диплянки и торбички, за тениски, шапки, портфейли, сакове и други джунджурии, брандирани с логото на програмата. Кандидатите да изработят всички тези неща могат да представят офертите си до 12 юни.


 


Клисарова избира застраховател

Министърът на образованието и науката Анелия Клисарова е обявила конкурс за избор на застрахователна компания. Срещу премия от 3.36 млн. лв. от избраното дружество ще се искат полици за целия сграден фонд на ведомството и на всички държавни училища за период от 48 месеца. Покритието ще трябва да включва следните рискове: пожар, експлозия, удар от мълния, падане на летателно тяло, буря, градушка, проливен дъжд, ураган, торнадо, приливна вълна, паднали дървета и клони, натрупване на сняг, лед, замръзване, аварии на водопроводни, топлофикационни, канализационни и газопроводни инсталации, земетресение, счупване на стъкла и други. Оферти в надпреварата ще се приемат до 25 май.


 


Над 50 хил. лв. за хартия дава здравното ведомство

За осигуряването на офисконсумативи, на канцеларски материали и копирна хартия за програмите, финансирани от Глобалния фонд за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария, Министерството на здравеопазването е предвидило 52641лева. Доставчиците могат да представят своите оферти до 10 юни.


 


Кастинг за преводачи при Златанова

Обществена поръчка за извършването на писмени и устни (симултанен и консекутивен) преводи от български език на чужд език и обратно е обявил министърът на правосъдието Зинаида Златанова. За подсигуряването на тези услуги в период от 36 месеца са предвидени 600 хил. лева. Крайният срок за подаване на оферти е 10 юни.

Facebook logo
Бъдете с нас и във