Банкеръ Weekly

Пари и пазари

Обществени поръчки

Съобщителният регулатор - с нови коли

Комисията за регулиране на съобщенията ще даде 120 хил. лв. за две нови леки коли и за един джип. От обявената за целта обществена поръчка става ясно, че седаните ще се ползват за представителни цели, а високопроходимия автомобил - за инспекторски проверки, за мониторинг, за поддръжка, експлоатация и измервания в труднодостъпни райони. Мераклиите да извършат доставката могат да представят своите оферти до 22 май.


 


Удължават живот на вертолетите Ми-17

Конкурс за сключване на рамково споразумение, за срок от 84 месеца, за възстановяване на летателната годност и осигуряване на експлоатацията на четири вертолета Ми-17 е обявило Министерството на отбраната. Прогнозните разходи са 24 млн. лева. Въпреки мащаба на поръчката изискванията към кандидатите обаче не са особено високи. Необходимо общият им оборот да е не по-малък от 1.4 млн. лв. за последните три години, а от тях 500 хил. лв. от дейности, сходни с предмета на търга. Срокът за подаване на заявления за участие е 19 май.


 


Митниците - с още е-услуги

Близо 320 хил. лв. ще даде Агенция "Митници" за разработване и интегриране на 13 нови електронни административни услуги. Сред тях са издаване на разрешения за достъп до режим TИР, сертификати за одобрен икономически оператор, сертификати EUR 1, издаване на разрешение за предоставяне на статут на одобрен изпращач и други. "Екстрите" трябва да са налични най-късно 11 месеца след подписването на договор с изпълнителя. Оферти за процедурата ще се приемат до 8 май.


 


Нови мерки за сигурност на "Летище София"

Обществена поръчка за доставка, въвеждане в експлоатация и обучение на оператори на 8 анализатора на бутилки и течности, на 7 анализатора на обувки и на 4 детектора за едновременно откриване на взривни вещества и наркотици е обявило "Летище София". Устройствата за сигурност ще струват около 1.3 млн. лева. Кандидатите да ги доставят имат време до 16 май, за да подадат документи за участие в надпреварата.


 


Фонд "Земеделие" търси сервиз за колите си

Процедура за избор на фирми, които да предложат комплексна услуга за извънгаранционна поддръжка и ремонт на служебните автомобили в централно управление и териториалните структури, е обявил Държавен фонд "Земеделие". Договорът ще е за срок от две години, а заложеният бюджет е 414000лева. Автопаркът на ведомството е 268 коли. Крайният срок за участие в търга е 14 май.

Facebook logo
Бъдете с нас и във