Банкеръ Weekly

Пари и пазари

Обществени поръчки

Несебър ще "позеленява"

След години на безконтролно застрояване, включително и върху пясъчните дюни, местната управа в Несебър е решила да отдели четвърт милион лева и за озеленяване. Вече е обявен конкурс за избор на фирма, която да извърши доставката на цветя, декоративни дървета и храсти, както и да изгради подземна автоматизирана система за напояване. Всичко това трябва да е готово най-много за три месеца. Но тъй като крайният срок за подаване на оферти е 14 април, едва ли ще видим новия парк това лято.


БНР обновява техниката

Точно 480 хил. лв. е приготвило Българското национално радио за закупуването на принтери, мултифункционални устройства, копирни машини и друга компютърна периферия. Изрично е посочено, че при необходимост националната медия ще даде още 100 хил. лева. Фирмите, които искат да изпълнят поръчката, може да внесат своите предложения в сградата на бул. "Драган Цанков" №4до 23 април.


Строят пътен възел "Българово"

Агенция "Пътна инфраструктура" е обявила обществена поръчка за изграждането на нова връзка по магистрала "Тракия" при километър 352 край Българово. Прогнозната стойност на съоръжението е 2.5 млн. лева. Според разчетите то трябва да бъде завършено за 45 дни. Срокът за получаване на оферти или заявления за участие в надпреварата е 7 април.


Възстановява се пристанището на Шабла

Със 7.5 млн. лв. държавното предприятие "Пристанищна инфраструктура" възнамерява да реконструира и разшири стария порт на нос Шабла. Предвидено е това да стане за срок от 14 месеца след подписването на договор с изпълнителя. Компаниите, които искат да се заемат със строително-монтажните работи, могат да представят своите оферти до 24 април.


Слагат климатици в пощите

Обществена поръчка за доставка и монтаж на климатична техника е обявило "Български пощи"ЕАД. Ще бъдат закупени 182 инверторни стенни сплит системи и 23 колонни. Очаква се "екстрите" да струват до 300 хил. лева. Изискването е да бъдат пуснати в действие за 45 дни, което предполага, че изпълнителят трябва да може бързо да осигури въпросните бройки. Оферти за участие в процедурата ще се приемат до 7 април.

Facebook logo
Бъдете с нас и във