Банкеръ Weekly

Пари и пазари

Обществени поръчки

Пощите търсят застраховател

Обществена поръчка за избор на застрахователна компания е обявило държавното предприятие "Български пощи". Целта е да се сключат полици "Гражданска отговорност", "Автокаско", "Злополука на лицата", "Злополука на работници и служители с рискови длъжности", "Имущества, пари и ценности", "Недобросъвестни действия на служители".За застраховките са предвидени 840 хил. лева. Срокът за получаване на оферти или заявления за участие в надпреварата е 28 март.


 


Нов милион за археология

Агенция "Пътна инфраструктура" е предвидила още близо 1.1 млн. лв. за извършване на пълни спасителни археологически проучвания. Средствата този път ще отидат за разкопки по трасето на автомагистрала "Марица"от пети до 70-и километър. Проучванията ще продължат 150 дни. Мераклиите да се заемат с тази задача могат да представят своите оферти до 24 април.


 


Социалното ведомство купува самолетни билети

Министерството на труда и социалната политика е заложило 720 хил. лв. за закупуването на самолетни билети (бизнес и икономическа класа) при задграничните командировки на чиновниците си през следващите две години. В цената са включени още хотелските резервации и медицинските застраховки на пътуващите. Основна тежест при избора на туроператор ще има процента на отстъпката от таксата за обслужване, която той ще предложи. Документи за участие в търга ще се приемат до 14 април.


 


Охранители на кастинг при министър Стойнев

Министерството на икономиката и енергетиката е обявило конкурс за определяне на фирма, която да осъществява денонощна физическа въоръжена охрана на имоти и движимо имущество в тях. Оглавяваното от Драгомир Стойнев ведомство е готово да плати за целта близо 400 хил. лева, като охранителите ще бъдат наети за срок от 24 месеца. От тях ще се иска още да осигурят и пропускателен режим в сградите. Кандидатите могат да се включат надпреварата до 14 април.

Facebook logo
Бъдете с нас и във