Банкеръ Weekly

Пари и пазари

Обществени поръчки

Правителството си избира телеком операторМинистерският съвет е обявил конкурс за избор на доставчик на фиксирана телефонна услуга за период от 12 месеца. Става дума за предоставянето на 126 обикновени аналогови телефонни поста, които ще се ползват както от администрацията на "Дондуков" 1, така и в стопанство "Евксиноград", обект "Шабла"и комплекс "Бояна".Прогнозната стойност на договора е 180 хил. лева. Операторите могат да представят своите оферти до 17 март.


 


ВАС прогледна за е-управлениетоОбществена поръчка за създаване на надеждна среда за обмен на данни и комуникация между административните съдилища в страната е обявил Върховният административен съд. От наетата за целта фирма ще се иска да направи и единна деловодно-информационна система. Сега магистратите работят със софтуер от 1997 година. Скокът в бъдещето се очаква да струва около 2 млн. лв. и да приключи до 27 февруари 2015 година. Кандидатите за участие в търга трябва да внесат документите си до 11 март.


 


Конкурс за поддръжка на столичните парковеМестната управа в София търси фирми, които да поемат поддръжката на паркове, градини, зелени площи към градски магистрали, алейни насаждения и дървесна растителност през следващите две години. Става дума за терени в "Красно село"и "Триадица", бул. "Цариградско шосе",бул. "Сливница", Околовръстния път, както и Централния гробищен парк. Според разчетите за услугите ще бъдат платени около 2 млн. лева. Крайният срок за участие в надпреварата е 10 март.


 


ДАМТН търси застрахователДържавна агенция за метрологичен и технически надзор е приготвила над 300 хил. лв. за застраховки до края на 2015 година. Парите ще отидат за полици "Трудова злополука", "Гражданска отговорност", "Автокаско", както и различни имуществени застраховки. Оферти за участие в конкурса ще се приемат до 4 март.


 


360 хил. лв. за частно здравеопазване дава РВДЗа допълнително здравно осигуряване на служителите си Държавното предприятие "Ръководство на въздушното движение" ще даде 360 хил. лв. в рамките на една година. Здравните фондове, които желаят да поемат обслужването на авиодиспечърите, трябва да представят своите условия най-късно до 20 февруари.

Facebook logo
Бъдете с нас и във