Банкеръ Weekly

Пари и пазари

Обществени поръчки

Здравното ведомство търси преводачи

Близо 200 хил. лв. е приготвило Министерството на здравеопазването за заплащане на необходимите му преводачески услуги. За целта е обявена обществена поръчка, участие в която може да се заяви до 10 януари. Минимални икономически или финансови изисквания към кандидатите няма. Договорът с победителя ще бъде за период от 24 месеца.


nbsp;


Избират кой да пише правилниците на Златанова

Вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанов е обявила конкурс за избор на външни експерти. Те трябва да направят анализ, да разработят планове за действие и да напишат вътрешни правила за работа на администрацията й. От консултанта ще се искат още различни методики, внедряване и сертифициране на информационна система, както и обучение на служители от Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел. Всичко това трябва да се случи за седем месеца и ще струва 456 666 лв. без ДДС. Желаещите да се заемат с тези задачи е необходимо да внесат своите документи до 6 януари.


nbsp;


Нови мебели за АЕЦ Козлодуй

Служителите в първата ни атомна електроцентрала ще бъдат зарадвани с нови метални шкафове, гардероби, стелажи, колички с инструментални и други пособия. Новото обзавеждане за енергетиците ще струва близо 100 хил. лв., но по план ще дойде чак в средата на идната година. Фирмите, които искат да извършат доставката, трябва да подадат предложенията си преди 3 януари.


nbsp;


Сменят автопарка на контрольорите в Синя зона

Центърът за градска мобилност в София ще закупи 12 нови товарни автомобила тип Хечбек- категория N1, с които служителите му да контролират паркирането в Синя зона и Зелена зона.Колите ще се използват и за поставянето на скоби на неправилно спрелите превозни средства. Предвидено е возилата да струват около 260 хил. лв., или по около 20 хил. на брой. Има изискване те да бъдат доставени до 30 дни след подписването на договора с победителя в надпреварата. Производителите и вносителите на автомобили могат да представят своите предложения до 6 януари.


nbsp;


Кой ще печата холограмите на дипломите на висшистите?

Министерството на образованието и науката е обявило конкурс за определяне на фирма, която да изработи холограмни саморазрушаващи се стикери за дипломите за завършено висше образование. Договорът с избраника ще бъде тригодишен, а бюджетът за целия период е малко над 280 хил. лева. Кандидатите могат да подават заявления за участие до 3 януари.

Facebook logo
Бъдете с нас и във