Банкеръ Weekly

Пари и пазари

Обществени поръчки

Армията си търси застраховател

Конкурс за избор на застрахователна компания, с която да бъдат сключени полиците Гражданска отговорност и Злополука на местата в МПС за пътните превозни средства от автопарка на българската армия и военните формирования, е обявило Министерството на отбраната. Застраховките ще са за 2014-а, като според предварителния списък ще обхванат 10 251 превозни средства. В обявлението към обществената поръчка обаче не е посочена прогнозна стойност за застраховките. За 2013-а обаче военното ведомство се споразумя за същите услуги с ЗАД Армеец срещу 476 534 лв. без ДДС. Заявления за участие в сегашната надпревара могат да се подават до 2 септември.


nbsp;


Кастинг за пазачи в пътната агенция

Обществена поръчка за осигуряване на денонощна, невъоръжена физическа охрана е обявила агенция Пътна инфраструктура. Пазачите ще работят в централата на агенцията на бул. Македония № 3в София, като договорът им ще е за 24 месеца. Сред задълженията им ще са регистрацията и идентификация на посетителите, осигуряване паркирането на ръководството, справки, проверка на документи и други. Заделеният за целта бюджет е 120 хил. лева. Крайният срок за подаване на оферти в процедурата е 24 април.


nbsp;


Външно поръчва четци за документи

Шейсет броя четци за български лични документи (OCR) се кани да закупи Министерството на външните работи. Заделените за тази цел средства са 180 хил. лв. без ДДС, а кандидатите да доставят въпросните устройства могат да дадат оферти до 24 април. Победителят ще има на разположение само 40 дни, за да изпълни поръчката.


nbsp;


НОИ наема преводачи

Близо 190 хил. лв. е готов да даде Националният осигурителен институт за извършване на писмени и устни специализирани преводи в следващите 24 месеца. Мераклиите да се заемат с тази задача трябва да осигурят хора, които владеят всички европейски езици, включително и арабски. Услугите ще се ползват по време на работни срещи, семинари, обучения, командировки и други служебни мероприятия на НОИ. Документи за участие в надпреварата ще се приемат до 8 май.


nbsp;


Ще рекламират биоразнообразието

Обява за създаване на комуникационна концепция за популяризиране на приоритетна ос 3 Опазване и възстановяване на биологичното разнообразиеот оперативната програма Околна среда е пуснало екоминистерството. Класираният на първо място кандидат в конкурса ще получи награда от 80 хил. лева. Представянето на проектите трябва да стане до 20 май.

Facebook logo
Бъдете с нас и във