Банкеръ Weekly

Пари и пазари

Обществени поръчки

Министър Захариева започна с канцеларските материали

Първата обществена поръчка, която обяви новоназначеният вицепремиер и министър на регионалното развитие и благоустройството Екатерина Захариева, е за доставка на канцеларски материали. За закупуването им са предвидени 96 хил. евро, което е странно, тъй като подобни покупки обикновено се финансират в националната валута. Иначе парите трябва да стигнат за подсигуряването на химикалки, папки, хартия, кламери и т.н. за период от една година. Документи за участие в надпреварата ще се приемат до 18 април.


nbsp;


Ремонтират моста в село Бисер

Община Харманли е предвидила малко над 220 хил. лв. за основен ремонт на моста над р. Бисерска в село Бисер. Процедурата за избор на фирма, която да извърши строително-монтажните работи, вече е в ход, а документи за участие в нея ще се приемат до 9 май. Победителят в надпреварата ще трябва да обнови подпорните стени, да отстрани съществуващите настилки и хидроизолация на съоръжението и да постави нови, да смени парапетите, да армира и бетонира пътната плоча и т.н. Всичко това трябва да се извърши за срок от три месеца.


nbsp;


БНР търси туроператор

Обществена поръчка за осигуряване на самолетни билети за превоз на пътници и багаж, както и за хотелско настаняване при служебни пътувания в страната и в чужбина е обявило Българското национално радио. За целта са заделени 360 хил. лв., като се посочва, че парите трябва да стигнат за 24 месеца. Кандидатите могат да подават оферти най-късно до 30 април.


nbsp;


Метеорологична прогноза за 65 хил. лева

Електроенергийният системен оператор ще плати 64 300 лв. без ДДС, за да получава ежедневна метеорологична прогноза за 10 денонощия напред в продължение на една година. Ще се изискват данни само за девет населени места в страната. Документи за участие в конкурса, който ще определи изпълнител на поръчката, ще се приемат до 17 април.


nbsp;


Правят фестивал Созополис

Община Созопол търси фирма, която да организира две издания на иновативно културно събитие - фестивал Созополис през тази и следващата година. За провеждането на петдневните форуми са заложени 130 хил. лв., а мераклиите да ги получат трябва да подготвят предложенията си в срок до 17 април.

Facebook logo
Бъдете с нас и във