Банкеръ Weekly

Пари и пазари

Обществени поръчки

ТЕЦ Варна търси 40 милиона

Варненската топлоцентрала е обявила обществена поръчка за избор на банка, която да й предостави заем от 40 млн. лева. Кредитът трябва да е разделен на две линии - първата е тип овърдрафт за 20 млн. лв., а другата е за банкови гаранции в същия размер. Срокът за подаване на документи е 17 януари 2013 г., а офертите ще бъдат отворени на следващия ден.


nbsp;


Булгатрансгаз ще купува компютри

Операторът на газопреносната система Булгаргаз ще обзаведе служителите си с нови компютри. Компанията е обявила обществена поръчка за 125 монитора и за 104 десктоп устройства, чиято прогнозна стойност е 218 хил. лв. (без ДДС). Офертите на кандидатите да поставят ИТ техниката ще се приемат до 21 януари догодина.


nbsp;


Община Преслав наема пиари

Местните управници във Велики Преслав са решили да популяризират проекта Векът на цар Симеон оживява, финансиран по оперативна програма Регионално развитие. Те ще намеат пиар агенция, която да се заеме с дейностите по информиране, публичност и организиране на събития, за което ще получи над 86 хил. лева. Предвидено е да се организират информационни срещи с медии, да бъдат публикувани статии в местни, регионални и национални вестници, да се отпечатат листовки и да се поставят билбордове. Също така ще има и телевизионна и интернет реклама, ще се организират обиколки на обектите от туроператори и журналисти. Заявления за участие могат да се подават до 11 януари.


nbsp;


НОИ чака пощальона

Националният осигурителен институт е обявил обществена поръчка за избор на доставчик на пощенски услуги през следващите две години. За тази цел институцията ще похарчи максимум 2.4 млн. лв., а заинтересованите дружества могат да представят предложенията си до 21 януари.


nbsp;


Дипломатите затягат редиците

Министерството на външните работи явно ще затяга контрола върху достъпа до сградата му. За целта подчинените на Николай Младенов са обявили процедура за доставка на 153 елемента от системи за видеонаблюдение и запис, както и на 230 компонента на охранителни, пожароизвестителни и системи за контрол на допуска. Прогнозната стойност на поръчката е 120 хил. лв., а заинтересованите фирми могат да кандидатстват до 8 януари.

Facebook logo
Бъдете с нас и във