Банкеръ Weekly

Пари и пазари

Обществени поръчки

Пощите си търсят обслужващи банкиТочно 8 млн. лв. без ДДС е готово да даде дружеството Български пощи за банково обслужване през следващите четири години. Това става ясно от обявената на 20 ноември обществена поръчка. Парите са предвидени за издаване на дебитни карти на служителите в пощите и за превеждането на работните им заплати в тях, за обслужване на банковите сметки, свързани с дейността на дружеството, както и за обслужване при изплащане на пенсии. Процедурата е разделена в три обособени позиции, като 4.8 млн. лв. са за първата, която включва регионите София и Пловдив. Втората обединява Варна и Плевен и за нея са предвидени 1.6 млн. лева. Толкова са парите и за третата позиция, в която е област Бургас.


Финансовите институции могат да представят своите предложения най-късно до 14 декември в Централното управление на Български пощи.


nbsp;


Разширяват съда в Добрич

Сградата на Административния съд в Добрич на бул. Трети март№ 5ще бъде изцяло преустроена и към нея ще се пристрояват и надстрояват нови помещения. За целта Министерството на правосъдието е обявило обществена поръчка, чрез която да се избере фирма за ремонтните дейности. Изчислено е, че реконструкцията ще струва 1.1 млн. лв. без ДДС и трябва да приключи в рамките на 540 дни. Мераклиите да се заемат с тази задача могат да подават оферти до 14 януари 2013-а.


nbsp;


Подготвят нова спортна зала в Ямбол

Община Ямбол е обявила конкурс за изработване на идеен проектза нов Многофункционален спортен комплекс и преустройство, реконструкция и укрепване на съществуващата спортна зала Диана в града (на 21 ноември). Целта е да се даде възможност за избор на проектант за техническата и работната фаза на проекта, както и да бъдат определени обемът и етапите за изработване на новите съоръжения. За класирания на първо място участник ще има парична награда в размер на 2000 лв., за втория - 1000 лв., а третият проект в конкурса ще вземе 500 лева.


nbsp;


Агенцията по заетостта си купува горива

Поръчка за доставката на 208хил. л бензин А-95Н и 23 хил. л дизелово гориво е обявила Агенцията по заетостта. Горивата са за служебните й автомобили, които ще бъдат зареждани директно в бензиностанциите на избрания търговец чрез карти за безналично плащане. Заложените количества би трябвало да стигнат за период от 24 месеца, а предвидените средства са над 600 хил. лева.

Facebook logo
Бъдете с нас и във