Банкеръ Daily

Илиян Василев

Защо Симеонов не напусна коалицията когато дадоха резерва на Доган?

Пак тарикатски номера. Светло бъдеще, което да изчисти срамно минало. Борисов винаги бута напред Симеонов и човек се пита досега защо мълча, защо не напусна коалицията когато ограбиха ТЕЦ Марица Изток -2 и дадоха резерва на Доган. Или когато дадоха без търг 350 милиона лева публични пари договор на руска компания за да удълбава плавателните канали 1 и 2 и се развива на Доган проекта за пристанище. Това написа анализаторът Илиян Василев на страницата си във Фейсбук.

"Ами Пеевски колко поръчки, пари, подаръци са му правили та стана сега милиардер. Изобщо тези хора имат ли идея колко са нагли?", попита Василев.

Според него в сутрешните блокове на всички телевизии не присъстват автентични представители на протеста.

"Парламентарни партии, социолози, политолози, но нямаше нито Арман, нито Христо, нито Георги, нито Татяна Дончева, нито някой от "Правосъдие за всеки", нито някой от младите протестиращи. Все едно живеем в друга България, с друг дневен ред. Това че Нова ТВ не намира за нужно да отразява автентичните представители на протестите и вместо това вкарва в екрана само политкоректните представители на статуквото е за сметка на гледаемостта на телезивията. До една, максимум две години тази телевизия ще нагълта вода. Същото важи и за БТВ, която макар и по балансирана си остава привързана към Матрицата, в която системните партии и полит/социолози имат предимство. Но това че обществената теливизия в продължение на целия протест не дава трибуна на протестиращите, а ги отразява дистанционно, като единствената важна новина е дали има провокация или не, и нищо съдържателно относно исканията им, е мой проблем.За това оставката на Кошлуков е в реда на оставки, Борисов, Гешев и Кошлуков. Защото без контрола върху медиите, задкулисието е невъзможно", смята Илиян Василев.

Facebook logo
Бъдете с нас и във