Банкеръ Daily

Илиян Василев:

Защо да сменяме простаците, ако сами станем такива?

Анализаторът Илиян Василев

Спекулациите със здравето на Слави Трифонов, пък и всеки друг човек е във висша степен аморално, подло и недостойно. Във всяка обществена дейност трябва да има базисни линии на човечността, които не трябва да се преминават. Не разбирам, не одобрявам, ненавиждам подобно поведение, коментира във Фейсбук анализаторът Илиян Василев.

"Въпреки че Борисов също е ходещ грешник, и спрямо него не трябва да се преминават червените линии. При това няма значение, че той е груб, арогантен, подъл. Нали това искаме да се смени, заедно с връщането на върховенството на закона, тържеството на справедливостта и човечността? Иначе за какво да сменяме простаците, ако сами станем такива?", написа той.

Във вторник по повод редица медийни публикации лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов написа, че "слуховете за неговата смърт са силно преувеличени". По-рано  сайтът Tribune съобщи, че здравословното му състояние се е влошило рязко и е приет по спешност в болница. Други медии пък твърдяха, че Трифонов е бил приет в спешното отделение на болница "Софиямед".

"По повод на някои боклуци, които пишат в интернет, искам да цитирам Марк Твен: "Слуховете за моята смърт са силно преувеличени", написа Трифонов на страницата си във Фейсбук и се подписа със: "Слави Трифонов - рептил". 

Facebook logo
Бъдете с нас и във