Банкеръ Daily

Общество и политика

"Възраждане" внесе документите си в ЦИК за участие в изборите

Внесохме всички изискуеми документи за регистрацията на партия "Възраждане" за участие на изборите за народни представители, също и подписка, в която са включени 3803 подписа на наши симпатизанти. Това съобщи заместник-председателят на партията Петър Петров пред журналисти на излизане от сградата на Централната избирателна комисия. 

Влизаме със заявка да спечелим изборите и очакваме това да се случи, заяви той. Петров посочи, че за това работят, откакто е създадена партия "Възраждане" методично и последователно и са убедени, че хората ще им се доверят. 

В отговор на въпрос, той уточни, че винаги се явяват на избори с нагласата да станат първа политическа сила и това ще се случи. Към момента няма с кого да се коалира партия "Възраждане" и ние ще управляваме самостоятелно България, каза Петров. Той коментира, че, ако не се състави правителство и се отиде на поредни избори, от "Възраждане" отново са готови да се явят по необходимост. 

На въпрос как ще решават кризите в страната организационният секретар на партията Николай Дренчев коментира, че "Възраждане" изключително последователно и методично са дали отговори на всички въпроси още в парламента и по време на предизборната кампания ще ги повторят още веднъж, за да ги чуят избирателите.

По отношение на кризата с газа "Възраждане" е единствената партия, която дава заявка и която реално е в състояние да подобри отношенията с Русия - говорим за търговските, за туристическите, за културните, смята той. Така че единствената партия, която е в състояние да реши енергийната криза въобще и в частност кризата с газа, това е "Възраждане", заяви Дренчев.

Facebook logo
Бъдете с нас и във