Банкеръ Daily

Общество и политика

ВУЗФ стартира кампания по ранен прием на студенти

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), което според рейтинговата система на просветното министерство е един от най-добрите университети за икономически и финансови специалности в България, стартира кампания по ранен прием на кандидат-студенти и магистри за новата академична 2021/2022 учебна година. 

Поради епидемиологичната обстановка в страната университетът е осигурил всички условия за кандидатстване онлайн на ученици от цялата страна.

Ръководството на учебното заведение реши вследствие на ситуацията и тази година приемът на кандидат-студенти във ВУЗФ да се осъществява единствено на база получените оценки от издържаните държавни зрелостни изпити.

Документите за прием могат да се подават както онлайн, така и на място във ВУЗФ. 

Всеки кандидат може да получи и индивидуална консултация както на място, така и онлайн, в удобно за него време, за да получи повече информация за университета и да избере най-подходящата за него специалност и форма на обучение. 

През последните години висшето училище се доказа като една от най-активните образователни институции в България, която се отличава с иновативни и практически академични програми в бакалавърска, магистърска и докторска степен.

Facebook logo
Бъдете с нас и във