Банкеръ Daily

Общество и политика

ВУЗФ с безплатен уебинар по дигитален маркетинг

Днес, в 18 часа, предстои първият от поредицата уебинари, които Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира. Той ще бъде посветен на дигиталния маркетинг и неговите приложения в бизнеса.

По време на уебинара гл. ас. д-р Бисер Райнов ще отговори на въпросите кои са необходимите знания и притежавани качества преди да се направи първата крачка към онлайн бизнеса. Той ще сподели и какви са възможностите за създаването и развитието на кариера в дигиталното пространство. С примери от практиката ще посочи и кои са най-честите грешки, които стават причина над 95% от онлайн начинанията да пропадат още през първата година. За да запознае интересуващите се в дълбочина с добрите и лошите страни на дигиталния маркетинг, гл. ас. д-р Райнов ще се погрижи и за разбиването на съществуващите митове и легенди за онлайн средата и развитието на бизнес в нея.

Бисер Райнов е преподавател във ВУЗФ почти от основаването на университета. Той има значителен опит в областта на финансовата отчетност и анализа на бизнес проекти, като през последните години интересът му е фокусиран основно върху сферата на бизнес анализите и измерванията, свързани с онлайн проекти.

Местата за едночасовия уебинар по дигитален маркетинг са ограничени, а регистрацията става с предварително записване на е-мейл адрес: [email protected].

Въпреки социалната изолация, занятията и активностите на ВУЗФ не спират, а се трансформират онлайн, за да достигнат до още повече студенти и хора, които искат да опреснят знанията си в различни сфери. Лабораторията за научно-приложни изследвания към университета VUZF Lab започва да провежда и специални корпоративни онлайн обучения и консултации на фирми, с които да им помогне да преодолеят кризата, която COVID-19 ще причини на икономическо ниво.

Facebook logo
Бъдете с нас и във