Банкеръ Daily

Общество и политика

Във Враца БСП ще се бори със срамната търговия с гласове

Атанас Зафиров.

Заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров води листата на кандидатите за народни представители на коалицията „БСП за България“ във Враца. Той отправи послание към така наречените купувачи на гласове, че ще имат сериозен отпор в лицето на кандидатите за народни представители от коалицията.

Зафиров отбеляза, че е поел ангажимент да помогне в борбата със срамната търговия и с този - по думите му - отвратителен порок на българската политическа система, който в област Враца бил доста релефно изразен.
Депутатът от 47-ото Народно събрание бе категоричен, че обявява война на купувачите на гласове с всички средства в рамките на закона.
Листата на коалицията за предстоящите предсрочни парламентарни избори бе представена в пресклуба на БТА във Враца. Атанас Зафиров заяви, че е щастлив да води такава листа, в която опитът и младостта вървят ръка за ръка. Той подчерта, че врачанската листа на „БСП за България“ е може би единствената балансирана - точно петдесет на петдесет, между мъже и жени.
„Ще водим спокойна, разумна и трезва кампания“, обяви Зафиров и добави, че ще заложат на постигнатото през последните месеци. Сред приоритетите са защита на социалните права, повишаване на доходите на работещите и пенсионерите, справяне с енергийната и икономическата криза.
След Атанас Зафиров, в листата се нареждат Радка Тошева, Д-р Митка Лечева, Таня Найденова,
Маргарит Тасков, Анелия Исмаил, Ивайло Иванов, Вълчо Златанов, д-р Николай Иванов, Цветелина Петрова.

Борислава Кирилова

Facebook logo
Бъдете с нас и във