Банкеръ Daily

Общество и политика

Втората безплатна приемна на Мая Манолова ще е в сряда

Втората безплатна приемна на Мая Манолова в София ще се проведе в сряда, на 4 декември от 10.00 часа. Бившият омбудсман и юридическият й екип отново ще приемат жалби и сигнали на граждани.

Поради засиления интерес към приемната, Манолова обявява и допълнителна дата за прием – 11 декември, сряда, от 10.30 часа.

Припомняме, че на 27 ноември беше първата приемна на Мая Манолова. Тогава тя и сътрудниците й разгледаха над 40 казуса на граждани, организации и представители на общини. Заедно с Манолова жалбоподателите бяха приемани от юридическия й екип и от представители на адвокатски кантори от столицата. Тогава се очертаха три групи казуси – такива, свързани със законодателни промени; казуси, произтичащи от монополни злоупотреби и неефективно действие на институции; казуси от лично естество, за които се изисква адвокатска намеса.

Приемната на 4 декември е на адрес пл. „Славейков“ в София, ул. „Дякон Игнатий“ 4, ет. 2. За записване и допълнителна информация са открити телефоните: 0988 15 73 54 и 02/ 421 76 44.

Facebook logo
Бъдете с нас и във