Банкеръ Daily

Арман Бабикян

Всеки трябва да направи избор между трудовите си потребности и гражданския си дълг

Всеки трябва да направи избор между трудовите си потребности и гражданския си дълг. Хиляди присъстват на протестите пред парламента и броят им се увеличава. Това заяви пред репортери Арман Бабикян, политически PR и анализатор и част от така нареченото Отровно трио.

Движението пред Народното събрание е блокирано. Основната цел на недоволстващите е депутатите да не бъдат допуснати до работното си място. "Случващото се е форма на гражданско неподчинение, подобни форми ще има и в други части на страната", обясни политическият PR.

По думите му в страната има много по-тежък вирус от COVID-19 и това е вирусът на корупцията, а лечението му е на улицата. Протестиращите нямат интерес от провокации, a от диалог с полицията има, категоричен е Бабикян. 

"Нямаме интерес от провокации, нито от хулигански прояви. Така е било и във всички дни до момента. През цялото време си помагаме. Тези, които искат ексцесии са тези, които искат да компрометират протеста. Никой от нас няма такъв интерес. Момчетата вършат работата си. Сигурен съм, че долу под каските, с които са оборудвани имат нашие мисли, нашите проблеми и нашите желания", каза той

Вотът на недоверие е на улицата вече 12-и ден, подчерта Арман Бабикян

Facebook logo
Бъдете с нас и във