Банкеръ Daily

Общество и политика

Волт кани Манолова, Фандъкова, Бонев и Игнатов на разговор за проблемите на столицата

Европейска партия Волт, която ще се яви на предстоящите местни избори като част от коалицията „Движение ЗАЕДНО за промяна“, организира среща с водещите кандидати за кмет на София, на която ще бъдат обсъдени част от основните проблеми и предизвикателства, с които следващият кмет на столицата трябва да се справи. Срещата ще се състои на 21 септември 2019 г. от 11 часа, на ъгъла бул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Булина ливада“, до магазин JYSK.

На събитието ще бъдат обсъдени проблемите, свързани с пътната безопасност, замърсяването на въздуха и прозрачността в Столична община, както и отношението на кандидатите към предлаганите конкретни мерки, които ще бъдат основна част от предизборната платформа на европейската партия, и които Волт смята за изключително важни и по които трябва да бъдат предприети спешни мерки.

Срещата ще се проведе на открито, в градска среда, в която всеки ще може да усети динамиката на столицата, както и да види и каквото виждат столичани.

Европейска партия Волт ще предложи на всеки от кандидатите да припознае предложените мерки и да ги включи в своята предизборна платформа.

Facebook logo
Бъдете с нас и във