Банкеръ Daily

Общество и политика

ВМРО поставя условия на ГЕРБ, за да подкрепи Фандъкова

По време на кампания се говори за всякакви афери и манипулации, които могат да повлияят на резултата. Това, което наблюдавахме на тези избори бе, че бяха много по-нечистоплътни. Имаше много оплювания, много заплахи и т.н. Всичко това ни възмути. Това каза пред БТВ председателят на Националния предизборен щаб и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов. „До голяма степен вотът по места се предопределя не след сблъсък на идеи“, отбеляза със съжаление той.

„Виждаме подмяна на вота от определени местни лидери. Това подменя вота и политическия дебат. ВМРО страда от тези неща. Въпреки това направихме много добър резултат“, отбеляза представителят на ВМРО.

Ангелов призна, че в София са очаквали по-добър резултат. „Нашият кандидат щеше да свърши много добра работа за града. Когато влезеш в една битка трябва да го направиш с най-подготвените хора“, не скри разочарованието си той.

Юлиан Ангелов каза още, че в момента текат политически разговори между ВМРО и ГЕРБ. И добави, че има три-четири теми, на които държат, сред които повишаване на сигурността в града, достъпа до Витоша и т.н. „Ако ГЕРБ припознаят нашите теми, ще подкрепим г-жа Йорданка Фандъкова“, увери той.

Facebook logo
Бъдете с нас и във