Банкеръ Daily

Общество и политика

ВМРО обещават в Търговище намеса в регулирането на цените

Анита Станчева

Адвокат Анита Станчева е водач на листата на ПП „ВМРО“ за 28-МИР – Търговище. Партията се включва в изборите на 2 октомври с листа от шестима кандидати за народни представители.

„Интересът на българските граждани за нас е над всичко. Ще се борим за намаляване цената на горивата, чрез държавна намеса в регулиране на цените, за спешно намаляване на цената на тока, за да се спре нарастващата инфлация, разговори с производители на хранителни стоки да намалят количеството на продукта, но да запазят цената същата, докато се стабилизира пазара.

Нужни са преки, радикални и спешни мерки, за да се спре икономическата криза и обедняването на български народ“,обяви Станчева след регистрацията на листата в Районната избирателна комисия (РИК) – Търговище. 

Анита Станчева е родена в Търговище. Тя е майка на две деца. Втори в листата е адвокат Милчо Марков, също от Търговище. Трети е Александър Стойнев - експерт социални дейности от града. На следващо място е Евгени Коев от Попово -  учител, синдикалист, еколог, туристически деятел, изследовател на Поломието. Следват имената на Ивайло Димитров – предприемач от град Търговище и Емилия Колева - преподавател от Поморие, член на женската организация на ВМРО. 

В 10-ти Кюстендилски многомандатен изборен район ПП "ВМРО - Българско национално движение" също регистрира листата си за участие в изборите с водач Георги Петров.

"Листата ни представлява баланс между младост и опит", обяви Петров и добави, че на тях се пада отговорната задача да се противопоставят на всички чужди влияния, които определят българската политика.

В листата влизат осем кандидати. След водача Георги  Петров следват Христо  Михалчев, Любомир Димитров, Ася Димитрова, Венцислав  Жилков, Памела Петрова, Румяна  Ангелова, Митко Джорджев.

Борислава Кирилова

Facebook logo
Бъдете с нас и във