Банкеръ Daily

Кузман Илиев:

Влизаме в епицентъра на тежка икономическа криза

„Поканата от ВМРО е голяма чест за мен, тъй като в културен и в политически аспект тази формация е показала в историята постоянно отношение към големи социални бичове - към крещящия и агресивен ляв либерализъм, към политическата коректност - безумна, която развращава нравите, към принципната позиция за Република Северна Македония“. Това каза пред БНР Кузман Илиев, икономист и журналист, част от листата на ВМРО. 

„Това, което ме впечатли във ВМРО, е комуникацията - тя е нормална. Няма истерия. В крайна сметка всички се борим България да е добре, по различни начини. Повечето политически формати изпадат в хули, вадят едни дълги ятагани, които после трудничко се прибират. Нямаме нужда от това“, допълни Илиев. 

Като неуважение към суверена той определи политическото говорене без факти и доказателства, което се превръща в клюки и в слухове. 

„Влизаме в епицентъра на тежка икономическа криза. Вместо да се плъзгаме по лесното решение и да теглим дълг, да заливаме системата с пари, което ще се окаже неработеща стратегия, трябва да направим болезнени реформи“, коментира Илиев в качеството си на икономист. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във