Банкеръ Daily

Георги Близнашки:

Влиянието на Пеевски трябва да бъде преодоляно

Присъствието на Делян Пеевски е вездесъщо заради влиянието му в различни икономически сфери и е важно да бъде преодоляно, коментира пред бТВ бившият от вчера служебен премиер Георги Близнашки.

Той отрече да има обща снимка с депутата от ДПС, но уточни, че се е ръкувал с него в пленарната зала на Народното събрание, както е направил с всички депутати на първия ред.


"Слава Богу, че нямам снимка с Делян Пеевски", подчерта Близнашки и изрази надежда снимката на новият финансов министър Владислав Горанов с депутата от ДПС да е по-скоро инцидентна.


Той обясни, че не е обиден на лидера на ДПС Лютви Местан, че е най-слабият премиер в историята на България, защото има ясното съзнание за това, което е направил. Според него той е изтървал нервите си и посочи, че очаква съвсем скоро той да му се извини официално. 

Близнашки изрази опасенията си за опазването на етническия мир в странта. "Не трябва да дърпаме дявола за опашката", заяви той. Според него ситуацията в страната ще се подобри, след като новият кабинет започне работа. 

"Повечето от хората в кабинета имат опит", заяви бившият служебен премиер и поздрави новото правителство с песента Let It Be на "Бийтълс".

http://www.youtube.com/watch?v=ajCYQL8ouqw

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във