Банкеръ Daily

Общество и политика

Вероятно в четвъртък ще стане ясно дали ще има смяна на министри, предположи Красимир Каракачанов

Военният министър Красимир Каракачанов не изключи и вариант оставка на кабинета. Той сподели, че вероятно в четвъртък ще стане ясно дали ще има смяна на министри.

Пред журналисти във Варна той уточни: „Не знам колко пъти трябва да кажа, че когато съм във военни формирования не говоря за политика. Вотът си е вот. Да виждате някой от военнослужещите да го интересува, че има вот?!”

„Колко са протестиращите?! Гуцанов и Копейкин извадиха 150 човека. Хората да си протестират. Целта на посещението е да се изрази солидарност за създаване на военно-морски координационен център”, продължи с разсъжденията си лидерът на ВМРО.

По думите му към момента за промени в кабинета не е говорено. „Обикновено четвъртък сутрин ще стане ясно. Има много възможности“, допълни той, като не изключи и оставка.

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов са във Варна, на посещение във Военноморския координационен елемент за Черно море и Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“.

Във визитата участват и посланиците на САЩ, Румъния и Грузия - Херо Мустафа, Йон Гълеа и Тамара Лилуашвили.

Facebook logo
Бъдете с нас и във