Банкеръ Daily

Ицо Хазарта към депутатите:

Вашите спонсори ме предупредиха, че ще загубя най-ценното, ако продължа с ПП

"Вероятно някои от вас знаят, че моите занимания са встрани от политиката,Когато получих покана да се присъединя към проекта на г-н Кирил Петков бях впечатлен от неговата биография, както и от тази на г-н Василев и на другите участници, бях впечатлен от неговия разказ, но честно казано, не беше достатъчен, за да ме накара да повярвам в успеха". 

Това заяви депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров (Ицо Хазарта), който направи изказване от парламентарната трибуна, по време на изънредното заседание на Народното събрание, на което трябва да се гласува кабинета "Петков".

Петров си позволи да заяви, че се познава с голяма част от депутатите, с някои от тях дори е приятел.

"Познавам и вашите началници, познавам и вашите спонсори. Реших да попитам тях: Що за хора са Кирил и Асен, защо не трябва да им вярвам, защото те са ваши опоненти, явно знаете нещо за тях. Знаете ли какъв отговор получих - не получих нито една информация по този въпрос, а много недвусмилено послание, че ако продължа да ги подкрепям, ще загубя най-ценното нещо, което имам. И ми се иска хората, автори на идеята да получа това послание, да знаят, че това е може би най-силната мотивация да заявя, че моето място е тук, в този отбор, аз вярвам в него и съм убеден, че той ще работи за България", допълни депутатът от ПП, чиито думи бяха посрещнати от аплодисменти в пленарната зала. 

Христо Петров заключи с това, че е нормален човек и много често изпитва страх, много по-често, отколкото му се иска. "Но както веднъж ми каза Асен Василев: Нормално е да те е страх, но има неща в този живот, които са по-важни от страха". 

Facebook logo
Бъдете с нас и във