Банкеръ Daily

Общество и политика

Вандалски акт срещу шатрата на Мая Манолова

S 250 2e0e7c79 9214 4d96 99ce c3b43c705ab0
S 250 5c3c9e7d 97e7 473d a0f9 a44641310887

Вандали са нарязаха шатрата при НДК, в която се помещава предизборния щаб на независимия кандидат за кмет на София Мая Манолова.

По думите на охранителите, които са били на смяна, около полунощ са чули силен шум. Първоначално си помислили, че са младежи, които всяка вечер се забавляват около палатката, снимат се и се разхождат в близкия парк.

Когато охраната тръгнала към вандалите, те бързо нарязали стените на шатрата с нож и се разбягали.

От щаба на Манолова са подали сигнал до полицията за извършения вандалски акт.

Вандалите са хвърляли и бирени бутилки.

Това е трети вандалски акт върху шатрата на Мая Манолова. Предишните два пъти тя беше надраскана с химикал и с маркер, а този път е нарязана.

Жалки хора. Не са намерили правилния човек, когото да уплашат. Така кандидатът за кмет на София Мая Манолова   коментира вандалския акт върху нейния предизборен щаб.

На страницата си във Фейсбук тя написа още: "Не искам и няма да разсъждавам дали е хулиганска проява или целенасочено действие. Избрах предизборния щаб да бъде в центъра на София, отворен и публичен, достъпен и приятелски настроен към вас, приятели. Така и ще бъде до края на тази кампания, защото нищо и никой не може да ме спре да бъдем заедно, не може да попречи на непосредствения контакт и това е най-ценното, което имаме."

Facebook logo
Бъдете с нас и във