Банкеръ Daily

Общество и политика

Валери Симеонов оцени работата на Патриотите като успешна

Председателят на парламентарната група на Патриотичния фронт Валери Симеонов направи отчет на свършеното от Патриотите в последния ден на 43-ото Народно събрание. Симеонов оцени работата на отиващия си парламент, а и на ПФ като успешна и резултатна.

"Ограничаване на влиянието на ДПС и турските партии, както и вмешателството във вътрешните ни работи от страна на Турция чрез промените в Изборния кодекс е едно от изпълнените обещания на депутатите от Патриотичния фронт", заяви Симеонов.

Той се зарече, че ДПС никога повече няма да бъде балансьор в българското Народно събрание.

"Важните моменти в работата на ПГ на Патриотичния фронт са приемането на закона срещу бурките и предложенията за криминализиране на радикалния ислям. Защитихме българската природа, като прокарахме мораториум, за да бъдат спасени горите ни от незаконна сеч", подчерта Валери Симеонов.

Лидерът на НФСБ обърна внимание и на борбата срещу нелегалната имиграция, като изтъкна, че по инициатива на Патриотите се прави оградата по българо-турската граница.

Патриотите са работили и изготвяли предложения, свързани с борбата с демографската катастрофа, предложили са 7 мерки за справяне с битовата престъпност, които бяха припознати от правителството в оставка в последните дни от управлението му, каза още Симеонов. Той отчете като голям плюс приемането на декларацията на НС за осъждане на геноцида над арменците.

Валери Симеонов посочи, че Патриотите са горди, че по тяхно предложение в парламента звучи националният химн в началото на всяка пленарна сесия.

Facebook logo
Бъдете с нас и във