Банкеръ Daily

Общество и политика

В скъсаните ми дънки има скрит смисъл, обясни Филип Станев

Тези дънки ще ги нося само вече в частен план и то на места, където никой не може да ме види, т.е. вкъщи, обеща Станев.

Председателят на парламента Ива Митева направи забележка на Филип Станев от „Има такъв народ” за това, че … носи дънки в пленарната зала. Той прие забележката със смях  и се изправи от мястото си под ръкоплясканията на съпартийците си.

"Беше ми направена забележка, тъй като от някоя от другите парламентарни групи е постъпило оплакване до председателя на Народното събрание. Между другото те не са просто дънки. В тях има скрит символ - това е скъсаното доверие между гражданите и политиците, което ние ще се опитаме да зашием отново“, обясни Станев. 

Въпреки това обеща: „Тези дънки ще ги нося само вече в частен план и то на места, където никой не може да ме види, т.е. вкъщи“.

По-рано през деня от „Има такъв народ” обявиха, че не са затворили вратата към никого и са готови да разговарят с „Демократична България”, „Изправи се БГ! Ние идваме!” и с БСП, ако имат някакви въпроси. 

Станислав Балабанов от ИТН обясни в кулоарите на парламента, че от „Има такъв народ” очакват най-много подкрепа от „Демократична България” и „Изправи се БГ! Ние идваме!”. „Надявам се да бъдат мъдри, защото е в интерес на обществото. Да не стане така, че после да се чудят кой спря идеята за промяна”, подчерта той. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във