Банкеръ Daily

Общество и политика

В новия брой на вестник "БАНКЕРЪ" №24 четете:

Имотите скачат, доходите пълзят

По-достъпни ли са жилищата днес, отколкото преди две, пет или 10 години? Или периодът на евтините домове вече отмина? Отговорите на тези въпроси ще намерите в специалният анализ, който вестник "БАНКЕРЪ" подготви по темата.

Видимото и невидимото в стенограмата... Тя не е за КТБ, а за ликвидната криза

Не две - двеста стенограми да бъдат разсекретени, обществото пак няма да разбере истината за драматичните събития около срива на Корпоративна търговска банка. И какво не бе направено, за да бъде туширана ликвидната криза във финансово-кредитния ни сектор в периода от края на юни до средата на юли 2014-а. Всичко по темата - на страниците на финансовия седмичник.

Гардове връзкари пазят центъра в Москва

Началниците в Центъра на промишлеността на Република България в Москва се сменят, но не и наложилото се там през годините статукво. Преди дни, както научи  "БАНКЕРЪ", новият директор Любомир Николов е подписал договор за охраната на ведомството с частната руска фирма "Агенция за комплексна безопасност - АКБ".  Която има много интересни връзки. Подробностите - на страниците на „БАНКЕРЪ“

Бизнесът се заиграва с нелоялната конкуренция

Стане ли дума за привличане на клиенти и увеличаване на печалбите, бизнесът у нас въобще не си поплюва и използва всички позволени - а и не съвсем, трикове и хватки.  А и как да е иначе, след като контролът от страна на КЗК не е сериозен? Всичко по темата – в новия брой на финансовия седмичник. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във