Банкеръ Daily

Общество и политика

В новия брой на "БАНКЕРЪ" №.14 четете:

"Държавност без граници"

Покрай кадровата шетня на служебния кабинет "Герджиков", заслужил прозвището "президентски", една невероятна новина остана незаслужено встрани. Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол предала на прокуратурата пълна информация за приватизационните сделки на прехода. 

Ураганът Захариев отвя 300 милиона

Присъствието на първия приватизатор на "Кремиковци" Валентин Захариев на българската икономическа сцена без преувеличение може да бъде определено като природно бедствие. Заслужено може да му бъде сложено прозвището урагана "Фалит"... Поредното потвърждение за това - на страниците на финансовия седмичник.

Програма "Транспорт" търси рекламист

Какви ще са аудио- и видеоклиповете и как ще изглеждат рекламните материали, с които ще се промотира новото издание на оперативната програма "Транспорт и транспортна инфраструктура 2014- 2020"? Повече информация по темата - в новия брой на "БАНКЕРЪ".

Ехо, има ли бизнес в България?

Всички знаем, че стоките ни трудно се продават зад граница и някак по навик хвърляме вината върху качеството. Понякога това несъмнено е така. Но има и една друга съществена причина, за която почти не се говори. Като изключим транспорта, който по принцип е най-лесен за уреждане, и митническите подробности, които също не са кой знае какво, най-сериозното предизвикателство е набавянето на самите продукти, които ще се изнасят. Защо това е така ще научите само от страниците на вестника. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във