Банкеръ Daily

Общество и политика

В новия бр.51 на вестник "БАНКЕРЪ" четете

В капана на фалшивите новини

Всеки втори сайт у нас бълва фалшиви или манипулирани информации, които обаче привличат огромна аудитория и в крайна сметка носят добри приходи. Каква е печелившата формула и защо толкова много хора „налапват“ кукичката - четете на страниците на „БАНКЕРЪ“.

 

КОЙ се крие в дипломатическите имоти?!

 

Дълбоко пазената тайна за това КОЙ и с какви точно финансови средства напазарува доскоро държавния дипломатически клуб в Бояна продължава да бъде “охранявана” със зъби и нокти. Въпреки скандалите около проведения от Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол търг сделката е окончателно официализирана. Всичко по темата – на страниците на финансовия седмичник.

 

Сбогом на... смартфона?

 

Само за няколко години смартфоните масово навлязоха в бита, натиквайки в ъгъла класическия телефон с бутони. Оказва се обаче, че въпреки изключително бързия напредък, бъдещето им съвсем не е розово. Подробностите  – на страниците на „БАНКЕРЪ“.

 

Тъмни сделки за софийските паркове

 

Договорите за поддръжка на парковите и градините в София са дадени без конкурс на стари познайници на общината. Кои са те може да научите в новия брой на „БАНКЕРЪ“.

Facebook logo
Бъдете с нас и във