Банкеръ Daily

Общество и политика

В новия бр.50 на вестник "БАНКЕРЪ" четете

Интриги покрай депутатските полети

Обществената поръчка за самолетни билети на Народното събрание изобилстват любопитни казуси, които оставят усещането на някакви нередности. Подробностите в новия брой на в. „БАНКЕРЪ“.

За повелителите на парите и пазителите на стабилността

Банките се справиха с предизвикателствата, но трудностите предстоят, а звездите са далече. Кои са най-добрите и за наградите, които връчи в. „БАНКЕРЪ“, ще разберете от новия брой на вестника.

Реформаторският блок се самоуби ритуално

След срамни разправии и вътрешни скандали остатъчният Реформаторски блок взе третия мандат за съставяне на правителство с надеждата Бойко Борисов да го оглави. За това малодушно и лицемерно поведение дясната коалиция със сигурност ще си плати на изборите. Как и защо ? Ще разберете от в. „БАНКЕРЪ“.

АЕЦ-ът продава... евтини дърва

Оказа се, че една от най-големите централи в страната освен ток продава и редица други далеч по-прозаични неща. При това на символични цени. Всичко по темата в новия брой на в. „БАНКЕРЪ“.

Мираж ли е картелът при горивата

Парламентарните дискусии по темата за цените на горивата само размиват обвиненията в картел и дават трибуна на уличените търговци да се защитят. Каква е реалната картина около цялата разправия, ще разберете от новия брой на в. „БАНКЕРЪ“

 

 

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във