Банкеръ Daily

ГЕРБ:

Твърденията за подслушвания са груба манипулация

Твърденията за подслушвания без нито едно доказателство са груба манипулация, която можем да сравним с аферата Костинброд.

Това се казва в позиция на партия ГЕРБ във връзка с разкритията, че 32-ма политици от опозицията са били подслушвани незаконно преди изборите на 4 април.

В становището на формацията на Бойко Борисов пише още, че този скандал се раздухва, за да се отвлече вниманието на обществото от "едноличния произвол на президента Радев и служебното му правителство".

Ето цялата позицияна ГЕРБ: 

"Твърденията за подслушвания без нито едно доказателство са груба манипулация, която можем да сравним с аферата Костинброд. Отказваме да
коментираме предизборни компромати. За нас това е спекулация, която цели скандал, който да отвлече общественото внимание от едноличния произвол на президента Радев и служебното му правителство.

Призоваваме Атанас Атанасов, като първоизточник на твърденията, незабавно да изнесе доказателства за думите си. Настоваме и за незабавни проверки от всички компетентни институции и публично оповестяване на резултатите от тях."

Facebook logo
Бъдете с нас и във