Банкеръ Daily

Общество и политика

Трифонов: Казах ви, че ПП са купили отцепниците с пари и постове

"Още на 13 юни ви казах, че отцепниците от "Има такъв народ" най-вероятно са купени с пари и постове от "Продължаваме промяната". И че ще разберем за това като проследим и кой какъв ще стане. Днес, само два месеца по-късно, разбираме, че отцепници от "Има такъв народ" щели да бъдат в листите на "Продължаваме промяната". Това пише лидерът на ИТН Слави Трифонов на страницата си във Фейсбук. "Някои от тях даже щели да бъдат водачи на листи. Най-новият политически номад в българската политика Радостин Василев например е спряган за водач на листата на "Продължаваме промяната" в Габрово", посочва Трифонов. По думите му така изглежда "почтеността" в българската политика. А "Кирил Петков и Асен Василев са толкова почтени, че ако бяха нови и самопровъзгласили се за почтени политици в Римската република, щяха да сложат за водач на листите си Брут". 

На 2 октомври у нас ще се проведат парламентарни избори. В битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели, заявява още лидерът на ИТН.

Бившият спортен министър, който напусна ИТН, Радостин Василев обяви, че той и останалите, отцепили се от партията на Трифонов, водят разговори с ПП да участват в предстоящия вот на 2 октомври. В края на юли отцепниците съобщиха, че създават гражданско движение. "Възможно е и други колеги, които са част от гражданското движение, да се появят в "Продължаваме промяната". Водим разговори от седмица-десет дни, може би до ден-два ще има официална информация", каза Василев. "Даже е по-вероятно този път да не съм водач на листата в Плевен. Със сигурност ще съм водач на листа в друг град", добави той. Към момента се твърди, че той ще води листата в в Габрово.

https://www.facebook.com/STTrifonov/posts/598691928289039

Facebook logo
Бъдете с нас и във