Банкеръ Daily

Общество и политика

Стефан Янев: На границата ситуацията е спокойна

Служебният министър-председател Стефан Янев гласува на втория тур на изборите за президент и вицепрезидент в столичното 108 СУ. 

"Отново гласуваме, този път за президентската двойка. Президент и вицепрезидент, според разбиранията на гражданите, днес е добре да изразят своето предпочитание - за двойката, която ще олицетворява закона и президентските правомощия, за начина, по който ще изразява външната ни политика и оформя вътрешната", заяви той, след като упражни правото си на вот. 

"Гласувайте", призова служебният премиер. 

"Всичко, което мислим, което чувстваме, нашите емоции трябва да бъдат съсредоточени върху това по какъв начин президентската двойка ще изпълнява заложеното в Конституцията задължение да олицетворява единството на нацията", каза още служебният премиер.

На границата ситуацията е спокойна, отговори Янев на журналистически въпрос Янев. 

„В такива дни като изборния има малко повече чувствителност, малко повече говорене какво се случва и какво не се случва. От няколко дни там се провежда специализирана операция, доста хора, изпитват неудобство, предполагаемо това може да доведе до някои обвинения, че това се прави нарочно, но не мисля, че е такъв случаят“, допълни служебният премиер. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във