Банкеръ Daily

Общество и политика

Стефан Янев: Гласувайте масово

Призовавам всички да гласуват масово, защото от нашия глас зависи бъдещето на страната и нейното икономическо развитие. Това заяви служебният премиер Стефан Янев, който упражни правото си на глас в столичното 108 СУ.

“Надявам се да бъде съставен кабинет, защото всичко това, което говорим за бъдещето на България зависи от един предвидим, стабилен кабинет, който ще бъде съставен на базата на предвидимо и стабилно парламентарно мнозинство. Ние имаме нужда да се потвърди парламентаризмът в България. Имаме нужда от стабилно управление, което именно да се стреми в посоката за едно прозрачно, отчетно управление в интерес на гражданите и България“, каза Янев.

Той благодари на всички ангажирани с изборния процес и посочи, че по данни към момента той протича нормално в цялата страна. “Разбира се, има дребни детайли – неработещи машини или малки проблеми, които се отстраняват и не представляват сериозен проблем по отношение на изборния процес. Надявам се това да остане така“, заяви Янев. Той допълни, че всички органи и изпълнителната власт, съдебната система, ЦИК и нейните подразделения работят в синхрон. “Надявам се в края на деня да имаме изборен резултат, който да отразява реалната електорална нагласа на всеки един българин“, заяви Янев.

Facebook logo
Бъдете с нас и във